Ruot­sa­lais­ta työl­lis­tä­mis­kei­noa ran­tau­te­taan Iihin – 55+-palvelukonseptiin etsi­tään yrittäjiä

Ruo­tis­sa toi­mi­va 55+-keikkatyöpalvelu aio­taan tuo­da Iihin ja Oulun seu­dul­le. Kym­me­nen vuot­ta sit­ten alka­nut pal­ve­lu tar­jo­aa työ­tä ikään­ty­vil­le tai jo eläk­keel­le jää­neil­le, osa­työ­ky­kyi­sil­le ja kuntoutujille. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus

Lue lisää

Tino Met­sä­vai­niol­le jat­ko­so­pi­mus Kärp­pien kans­sa, Kärp­pä-täh­ti har­joit­te­lee yhä myös Ahmo­jen kanssa

– Minä olen täm­möi­nen hau­ki­pu­taa­lai­nen jää­kiek­koi­li­ja. Olen sivii­lis­sä aika rau­hal­li­nen ja hil­jai­nen tyyp­pi. En hir­veäs­ti tee itses­tä nume­roa mis­sään, SM-lii­ga­jouk­kue Oulun Kär­pis­sä kes­kus­hyök­kää­jä­nä pelaa­va Tino Met­sä­vai­nio kuvaa itseään.–Uuno Tur­ha­pu­ro armei­jan leivissä.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Jalois­ta kan­nat­taa pitää huolta

Jal­ko­jen kun­nos­ta kan­nat­taa pitää hyvää huol­ta, mikä ennal­taeh­käi­see myös ongel­mien syn­ty­mis­tä, neu­voo jal­ka- ja lähi­hoi­ta­ja ja lym­fa­te­ra­peut­ti Ani­ta Erk­ki­lä. Hän on eri­kois­tu­nut jal­ko­jen iho- ja kyn­sion­gel­mien hoitoon.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Bän­di­kil­pai­lu saa jat­koa Jäälissä

Hyvän menes­tyk­sen saa­nut rockbän­di­ki­sa poi­kii nyt jat­koa Jää­lis­sä. Hel­mi­kuun 16. päi­vä­nä jär­jes­te­tään Rai­vo­här­kä­rock ‑bän­di­ta­pah­tu­ma, jos­sa bän­deil­lä on taas mah­dol­li­suus nousta…


Toi­mit­ta­jal­ta: Koti­rau­ha antaa suo­jan eläinrääkkääjälle

Per­hee­seem­me otet­tiin vuo­den 2015 tam­mi­kuus­sa Kai­nuun eläin­suo­je­lu­yh­dis­tyk­sen kaut­ta vii­si­kuu­kau­ti­nen koi­ran­pen­tu, joka oli jou­tu­nut elin­suo­je­lu­yh­dis­tyk­sen hoi­viin vii­den muun koi­ran kans­sa. Pen­nut oli­vat olleet hylät­ty­nä, pää­asias­sa vail­la hoi­toa muu­ta­man vii­kon ajan. Löy­tö­het­kel­lä pen­nut oli­vat elos­sa, mut­ta todel­la heik­ko­kun­toi­sia. Useat pen­nuis­ta kär­si­vät ter­vey­son­gel­mis­ta vie­lä pit­kään pelas­tu­mi­sen jälkeen.