Kas­sa­krii­siin ajau­tu­nut hir­si­ta­lo­teh­das sai uudet omis­ta­jat, hen­ki­lö­kun­nal­la vah­va luot­to tulevaan

Vai­ke­aan talou­del­li­seen tilan­tee­seen vii­me vuo­sien aika­na ajau­tu­nut Mam­mut­ti­ko­ti sai uudet omis­ta­jat, kun kiin­teis­tö­si­joi­tus­yri­tys Kiin­teis­tö Oy Syr­ko­hin Vesa Syri ja Pasi.….. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus

Lue lisää



Hau­ki­pu­das­hiih­to luis­ta­vas­sa kelissä

Hau­ki­pu­das­hiih­to saa­tiin siva­koi­da aurin­koi­ses­sa sääs­sä sun­nun­tai­na. Kyl­mä vink­ka­kaan ei pelot­ta­nut hiih­tä­jiä, vaan mat­kaan 39. ker­ran jär­jes­te­tyl­le Hyvän tuu­len latu­ret­kel­le läh­ti yli 180 osa­not­ta­jaa. Ladut oli­vat huip­pu­kun­nos­sa. Lumen­puut­tees­ta ei ole tänä tal­ve­na ollut huol­ta. Keli oli niin len­tä­vä, että kil­pai­lun­joh­ta­ja Jar­mo Savi­laak­so ja kuu­lut­ta­ja Mar­jo Sjögren muis­tut­ti­vat läh­ti­jöi­tä myös varo­vai­suu­teen vauh­dik­kaim­mil­la paikoilla.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Maa­ti­lo­jen mää­rä vähe­ni 48 000:een

Maa­ta­lous- ja puu­tar­hay­ri­tys­re­kis­te­rin enna­kol­lis­ten tulos­ten mukaan vuon­na 2018 Suo­mes­sa oli maa­ta­lous- ja puu­tar­hay­ri­tyk­siä noin 47 700. Tilo­jen luku­mää­rä on vähen­ty­nyt edel­li­ses­tä vuo­des­ta alle tuhan­nel­la, mut­ta aiem­pia vuo­sia vähem­män. Vuo­den 2018 aika­na tilois­ta lopet­ti vajaat kak­si pro­sent­tia, kun ylei­nen lopet­ta­mis­vauh­ti on jo pidem­män aikaa ollut kah­den-kol­men pro­sen­tin luokkaa.


Mita­li ja mehu kruu­na­si­vat kisan

Las­ten Hau­ki­pu­das­hiih­toon osal­lis­tui 103 hiih­tä­jää lau­an­tai­na. Tun­nel­ma oli kor­keal­la ja ladul­la näh­tiin hiih­tä­mi­sen rie­mua. Tois­ta ker­taa jär­jes­tet­ty Hau­ki­pu­das­hiih­don per­he­päi­vä kerä­si run­saas­ti väkeä Tor­pan­mäel­le. Hait­ta­na oli ainoas­taan kyl­mä ja puus­kai­nen tuuli.


Perus­suo­ma­lais­ten ehdok­kai­ta kiertueella

Lau­na­tai­aa­mu­na ilmaan­tui Iin S‑marketin edus­tal­le Iin Perus­suo­ma­lais­ten pys­tyt­tä­mä telt­ta, joka hou­kut­ti kiin­nos­tu­nei­ta jutus­te­le­maan puo­lu­een nimeä­mien edus­kun­ta­vaa­lieh­dok­kai­den kanssa.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Perin­neil­ta Jakkukylässä

Jak­ku­ky­läs­sä kes­ki­viik­ko­na 20.2. jär­jes­tet­tä­vän perin­neil­lan aihee­na on Marion-jät­ti­kai­vin­ko­neet. Illan alku alkaen kel­lo 18 on omis­tet­tu ener­gial­le. Iin kun­nan ener­gia-asian­tun­ti­jat Johan­na Jak­ku-Hii­va­la ja Kari Man­ni­nen opas­ta­vat ener­gian sääs­töön liit­ty­vis­sä asiois­sa. He ker­to­vat, miten sääs­tää ener­gi­aa ja samal­la pie­nen­tää omaa energialaskua.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus