Perin­ne­lei­von­taa Yli-Iissä

Sirkka-Liisa Turtinen ja Maritta Päkkilä pistelivät kohonneita leipiä ennen paistamista.Liisa Mertala ja Maritta Päkkilä pistelivät kohonneita leipiä ennen paistamista. (Kuva: Teea Tunturi)

Yli-Iin Mar­tat jär­jes­ti juu­ri­lei­pä­kurs­sin, jos­sa tum­man juu­ri­lei­vän ohel­la toi­me­li­aat nai­set lei­poi­vat myös monen­lais­ta ries­kaa sekä peru­na- ja kar­ja­lan­pii­ra­koi­ta. Lohi­keit­to­kin val­mis­tui päi­vän ruu­ak­si sii­nä sivussa. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus