Yhdis­tys­ten voi­ma­va­rat eivät rii­tä kesä­ta­pah­tu­mien järjestämiseen

Hei­nä­kuus­sa jär­jes­tet­tä­vien Kui­va­nie­men pitä­jä­mark­ki­noi­den ja Kunin­gas­jät­kä – Iin Tuk­ki­lais­ki­sat ‑tapah­tu­mien tule­vai­suus on epävarma.

Iin kun­nan­val­tuus­to päät­ti lop­pu­vuo­des­ta, että pitä­jä­mark­ki­nat, tuk­ki­lais­ki­sat sekä Iijo­ki­pyö­räi­ly siir­re­tään kun­nal­ta yhdis­tys­ten jär­jes­tet­tä­väk­si niin, että yhdis­tyk­siä avus­te­taan toi­min­nas­sa. Pää­tös liit­tyy kun­nan talou­den tasapainottamisohjelmaan.

Pitä­jä­mark­ki­noi­ta jär­jes­tä­vä Kui­va­nie­men Yrit­tä­jät on ilmoit­ta­nut, ettei sil­lä ole mah­dol­li­suut­ta jär­jes­tää tapah­tu­maa, ellei kun­ta ole muka­na jär­jes­te­lyis­sä enti­seen tapaan.

Saman­suun­tai­set aja­tuk­set ovat tuk­ki­lais­ki­so­ja jär­jes­tä­väs­sä Iin Urheilijoissa.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus

Lue lisää

Etä­asu­ka­sil­lat eivät tavoi­ta asukkaita

Oulun itäi­sel­lä aueel­la jär­jes­tet­tiin ensim­mäi­set yhtei­set asu­ka­sil­lat, jot­ka alun yhtei­sen osan jäl­keen jakaan­tui­vat aluei­den omik­si illoik­si. Asuk­kaat eivät olleet löy­tä­neet tie­tään Team­sin väli­tyk­sel­lä käy­tyi­hin iltoi­hin. Sekä Kii­min­gis­sä että Yli­kii­min­gis­sä oli molem­mis­sa mak­si­mis­saan kym­me­nen asu­kas­ta pai­kal­la. Jää­lin etä­asu­ka­sil­taan osal­lis­tui noin 15 hen­ki­löä. Yli-Iis­sä pai­kal­la oli yksi henkilö.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus



Muraa­li Iisi-aree­nan monitoimitilaan

Iisi-aree­nan moni­toi­mi­ti­la on saa­nut tai­det­ta sei­näl­leen. Tai­de­kes­kus Kult­tu­ri­Kaup­pi­lan resi­dens­si­vie­raa­na jou­lu­kuus­sa ollut ser­bia­lai­nen kuva­tai­tei­li­ja Andre­ja Krs­tić eli Che­ni­pe työs­ti resi­dens­si­jak­son­sa aika­na moni­toi­mi­ti­laan muraalin. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Iin tek­ni­sen joh­ta­jan viran hakuai­kaa jat­ket­tiin jälleen

Iin kun­ta on jat­ka­nut jo tois­ta ker­taa hakuai­kaa tek­ni­sen joh­ta­jan virkaan. 

Ensim­mäi­sen ker­ran vir­ka oli avoin­na jou­lu-tam­mi­kuun tait­tees­sa, jol­loin sii­hen tuli yhdek­sän hake­mus­ta. Tuol­loin kun­nan­hal­li­tus päät­ti val­mis­te­lu­työ­ryh­män esi­tyk­ses­tä, että hakuai­kaa jat­ke­taan 7.2. sak­ka. Uudes­sa haus­sa kun­taan saa­pui nel­jä hake­mus­ta. Jäl­leen pää­tet­tiin, että viran hakuai­kaa jat­ke­taan. Nyt hakuai­kaa on hel­mi­kuun lop­puun saak­ka. Molem­mis­sa aiem­mis­sa haus­sa jäte­tyt hake­muk­set huo­mioi­daan jatkohaussa. 


Raha­pe­lien tuloksia

Kier­ros 6 Lot­to: 3, 12, 15, 20, 24, 26, 31. Lisä­nu­me­ro 35. Plus­nu­me­ro 18. Voi­ton­ja­ko: 7 oikein -, 6+1 oikein 3 kpl…


Jat­ko­lu­pa haus­sa Hau­ki­pu­taan polii­si­lai­tok­sen säilöönottotiloille

Senaat­­ti-Kiin­­teis­­töt hakee tila­päis­tä jat­ko­lu­paa Hau­ki­pu­taan polii­si­lai­tok­sen yhtey­des­sä Los­si­tiel­lä ole­vil­le säi­löön­ot­to­ti­loil­le, nii­hin liit­ty­vil­le raken­nel­mil­le ja ulkoi­lut­ta­mis­ti­loil­le. Lupaa hae­taan vii­dek­si vuo­dek­si. Aiempi.….. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus



Koro­na siir­si Nuo­rit­tan porokilpailut

Monen muun tapah­tu­man lail­la myös Nuo­rit­tan poro­kil­pai­lu­ja on suun­ni­tel­tu peruu­tusu­han alla. Sin­nik­käät tal­koo­lai­set eivät kui­ten­kaan anna koro­na­ti­lan­teen lan­nis­taa. Kil­pai­lut on siir­ret­ty maa­lis­kuun 20. päi­väk­si, ja val­mis­te­lu­ja teh­dään sii­nä toi­vos­sa, että kisat saa­tai­siin pitää ja myös ylei­sö pää­si­si paikalle.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus