Pai­kal­li­nen yri­tys jakaa tors­tain 13.9. Ran­ta­poh­jan Haukiputaalla

Torstain 13.9. Rantapohjan etusivu.

Tors­tain 13.9.2018 Ran­ta­poh­jan jakaa Hau­ki­pu­taal­la hau­ki­pu­taa­lai­nen Kavil-jake­lu­yri­tys. Jos leh­ti jää tule­mat­ta hau­ki­pu­taa­lai­sel­le tilaa­jal­le, pyy­däm­me ole­maan yhtey­des­sä Ran­ta­poh­jan tilaus- ja toi­mis­toas­sis­tent­tiin Miia Räi­hään, p. 0400–537 148, miia.raiha@rantapohja.fi

On hyvä huo­ma­ta, että Kavil jakaa leh­det eri aika­tau­lul­la kuin Pos­ti. Kavi­lin jake­lu val­mis­tuu Hau­ki­pu­taal­la klo 17 men­nes­sä. Monin pai­koin leh­ti jae­taan Hau­ki­pu­taal­la jo aamus­ta. Poik­keuk­se­na Hau­ki­pu­taal­la ovat ker­ros­ta­lot, joi­hin leh­den jakaa tors­tai­na­kin tilaa­jil­le Pos­ti. Samoin on Suk­ku­la­suon­tien, Saa­nion­po­lun, Saa­nion­mut­kan ja PL-osoit­tei­den osal­ta. Myös osa Kii­min­ki­joen­tien talouk­sis­ta on Pos­tin jake­lun piirissä.

Ran­ta­poh­ja on tors­tai­na Hau­ki­pu­taal­la ja muu­al­la­kin leh­den ilmes­ty­mi­sa­lu­eel­la laa­jas­sa peittojakelussa.

Tek­ni­sis­tä syis­tä peit­to­ja­ke­lu ei ulo­tu Hau­ki­pu­taal­la ker­ros­ta­loi­hin. Jos hau­ki­pu­taa­lai­nen ker­ros­ta­los­sa asu­va hen­ki­lö halu­aa jat­kos­sa saa­da sil­loin täl­löin jaet­ta­van ilmais-Ran­ta­poh­jan, hän voi olla yhtey­des­sä Miia Räihään.