Ari Ala­tos­sa­va sujah­ti kau­pun­gin­joh­ta­jan arkeen – “Oulun vah­vuu­det ovat suu­ruus ja ihmi­set, heik­kou­det sen saa­vu­tet­ta­vuus ja syntyvyys”

Ari Ala­tos­sa­va, 59, valit­tiin Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si huh­ti­kuun lopus­sa. Kuusa­mos­ta läh­töi­sin ole­va Ala­tos­sa­va on työs­ken­nel­lyt Oulun kon­ser­ni­joh­ta­ja­na vuo­des­ta 2022 saak­ka, ja hän oli vt. kau­pun­gin­joh­ta­ja vii­me jou­lu­kuus­ta. Aiem­min hän on työs­ken­nel­lyt muun muas­sa Iin kunnanjohtajana.

Lue lisää


KTU sar­ja­joh­toon

Kel­lon Työ­väen Urhei­li­jat pela­si jo kol­man­nen sar­ja­pe­lin puo­len­tois­ta vii­kon sisään jal­ka­pal­lon nelos­di­vi­sioo­nas­sa, kun se koh­ta­si hela­tors­tai­na Pate­nie­men teko­nur­mel­la yhden sar­jan kes­to­me­nes­ty­jis­tä Oulun Tar­mon. Otte­lu päät­tyi täl­le sar­ja­ta­sol­le har­vi­nai­seen 0–0 lukemiin.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Iis­sä rum­pu­put­kia bon­gaa­mal­la voi tie­na­ta rahaa

Iin kun­ta toteut­taa kesän alus­sa rum­pu­put­kien ja hule­ve­si­kai­vo­jen kar­toi­tuk­sen, johon he toi­vo­vat kun­ta­lais­ten­kin osal­lis­tu­van. Teh­tä­väs­sä kuka tahan­sa voi tie­na­ta rahaa mer­kit­se­mäl­lä kuvaa­mi­aan koh­tei­ta Crowd­sor­sa ‑sovel­luk­sen kar­tal­le. Kar­toi­tus alkaa per­jan­tai­na 19.5. kel­lo 9 ja sii­hen pää­see osal­lis­tu­maan lataa­mal­la ilmai­sen sovel­luk­sen puhelimeensa.


Kel­lo Cupis­sa kil­pai­li hui­keat 46 joukkuetta

Yli 500 voi­mis­te­li­jaa ja val­men­ta­jaa eri puo­lil­ta Suo­mea kokoon­tui Kel­lo Cupiin 27.4. Kel­lon Työ­väen Urhei­li­joi­den jär­jes­tä­miin jouk­kue­voi­mis­te­lun kil­pai­lui­hin. Kel­lon TU.n kai­kil­ta 14 kil­pai­lui­hin osal­lis­tu­neel­ta jouk­ku­eel­ta näh­tiin laa­du­kas­ta voi­mis­te­lua. Kisa­suo­ri­tus­ten lisäk­si muka­na oli myös nuo­rem­pien voi­mis­te­li­joi­den esi­tyk­siä, näin he sai­vat hyvää koke­mus­ta esiin­ty­mi­ses­tä ylei­sön edessä.


Urhei­lu­ken­tän alu­een kaa­va­muu­tos asun­to­ra­ken­ta­mi­sel­le etenee

Hau­ki­pu­taan kes­kusur­hei­lu­ken­tän ja pure­tun Kivi­kou­lun aluet­ta kos­ke­va ase­ma­kaa­va­muu­tos on hyväk­syt­tä­vä­nä Oulun kau­pun­gin yhdys­kun­ta­lau­ta­kun­nas­sa tänään tiis­tai­na. Kaa­vaa esi­te­tään muu­tet­ta­vak­si niin, että alu­eel­le voi­daan raken­taa asuin­ra­ken­nuk­sia, kuten maan­käy­tön toteut­ta­mis­oh­jel­mas­sa on lin­jat­tu täy­den­nys­ra­ken­ta­mi­ses­ta Hau­ki­pu­taan kes­kus­tan pal­ve­lui­den lähei­syy­teen. Yhdys­kun­ta­lau­ta­kun­nal­le esi­te­tään, että kaa­va­muu­tos­ta kos­ke­va osal­lis­tu­mis- ja arvioin­ti­suun­ni­tel­ma lai­te­taan näh­tä­vil­le mie­li­pi­tei­den esit­tä­mis­tä varten.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus




Yli­kii­min­gin moto­ris­ti­kirk­ko ava­si monen ajokauden

Hela­tors­tai­na Yli­kii­min­gin kirk­ko täyt­tyi jäl­leen ajo­kaut­taan aloit­te­le­vis­ta moto­ris­teis­ta. Aurin­koi­nen sää oli hou­ku­tel­lut monen kai­va­maan kyl­män kevään takia tal­liin sei­so­maan jää­neen ajok­kin­sa esiin ja niin­pä ennen puol­ta­päi­vää Oulun tiel­tä kaar­toi kak­si­pyö­räi­siä jonos­sa kirkonmäelle.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus