Jää­lin jou­lu­ta­pah­tu­mas­sa hyvä tun­nel­ma – Kari Aron­tie esit­te­li teke­mään­sä erä­maa­la­dun virtuaalikierrosta

Pasi Kemppainen ja Jonna Södö-Kemppainen olivat Jäälin joulutapahtumassa poikiensa Oliverin ja Akselin sekä koiriensa kanssa. Joulupukin tapaaminen kiinnosti poikia eniten ja herkkujakin he olivat onnistuneet nappaamaan onnenpyörästä. Vanhempien mielestä on tärkeätä, että omalla kylällä järjestetään yhteisiä tapahtumia. (Kuva: Teea Tunturi)Pasi Kemppainen ja Jonna Södö-Kemppainen olivat Jäälin joulutapahtumassa poikiensa Oliverin ja Akselin sekä koiriensa kanssa. Joulupukin tapaaminen kiinnosti poikia eniten ja herkkujakin he olivat onnistuneet nappaamaan onnenpyörästä. Vanhempien mielestä on tärkeätä, että omalla kylällä järjestetään yhteisiä tapahtumia. (Kuva: Teea Tunturi)

Rap­sak­ka pak­ka­nen ei hai­tan­nut, kun Jää­lis­sä vie­tet­tiin perin­teis­tä jou­lu­ta­pah­tu­maa. Kii­min­gin seu­ra­kun­nan Kai­kuos-kuo­ro ja Made­to­jan lukio­lais­ten tier­nae­si­tys sekä jou­lu­pu­kin vie­rai­lu sii­vit­ti­vät tapah­tu­man hyvään tun­nel­maan. Myy­jiä ja mark­ki­na­vä­keä oli pai­kal­la niin pal­jon, että Jää­lin lei­jo­nien keit­tä­mä sop­pa­ty­kil­li­nen rii­si­puu­roa jaet­tiin lop­puun saakka. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus