SM-mita­lei­ta nuo­ril­le ampumahiihtäjille

Iiläinen Saaga Pesämaa nousi hopeakorokkeelle ampumahiihdon nuorten SM-kilpailuissa. Kultaa otti Venla Mennala Ahvenistolta ja pronssia Netta Rauhanen Kuopiosta. (Kuva: Terhi Pesämaa)Iiläinen Saaga Pesämaa nousi hopeakorokkeelle ampumahiihdon nuorten SM-kilpailuissa. Kultaa otti Venla Mennala Ahvenistolta ja pronssia Netta Rauhanen Kuopiosta. (Kuva: Terhi Pesämaa)

IIläi­nen Saa­ga Pesä­maa otti hope­aa ja yli­kii­min­ki­läi­nen Ade­lia Niku­la prons­sia ampu­ma­hiih­don nuor­ten SM-kil­pai­luis­sa Kontiolahdella.

N14-sar­jan Pesä­maan mita­li tuli yhteis­läh­tö­nä käy­dys­tä pika­ki­sas­ta, jos­sa hän ampui upeas­ti 0+1+0. Nor­maa­li­kil­pai­lus­sa hän epä­on­nis­tui suu­ren sak­ko­mää­rän vuok­si (4+4+2). Niku­la puo­les­taan kil­pai­li sar­jas­sa N13, hän sai mita­lin­sa niin ikään yhteis­läh­dös­tä ammun­noin (0+1), ja oli kah­dek­sas nor­maa­li­kil­pai­lus­sa (0+1+1).

Yli­kii­min­ki­läi­nen Emma Huo­vi­nen saa­vut­ti SM-ladul­ta sijat 6 ja 21. Iiläi­nen Oona Pesä­maa oli pika­ki­sas­sa 14. sakoil­la 2+1+2. Yhteis­läh­dös­sä hänen menes­tyk­sen­sä kaa­tui ensim­mäi­sen ammun­nan ohi­lau­kauk­siin, mut­ta hiih­toa­jois­sa hän oli kol­man­nek­si nopein. Kaik­ki tytöt edus­ta­vat Oulun Hiihtoseuraa.

Tutus­tu Ran­ta­poh­jan tilaus­tar­jouk­siin täs­tä.