Perin­teis­tä gril­li­ruo­kaa aitio­pai­kal­ta

Matti Miettunen on Step Inin uusi yrittäjä, mutta paikka on hänelle entuudestaan hyvinkin tuttu jo vuodesta 1999 lähtien.

Mat­ti Miet­tu­nen val­mis­taa ja tar­joi­lee perin­teis­tä gril­li­ruo­kaa Hau­ki­pu­taan ehkä kes­kei­sim­mäl­tä näkö­ala­pai­kal­ta Step In -gril­li­ra­vin­to­las­ta Revon­tien ja Ran­nan­tien kulmauksessa.Päivän keit­to­lou­naak­si hän on val­mis­ta­nut kana­keit­toa ja gril­liin hän lait­taa tiri­se­mään käris­te­mak­ka­roi­ta vähän ennen ovien avau­tu­mis­ta ja lou­na­sa­jan alkua. Gril­li­ruo­ka-annos­ten lisäk­si lou­na­sai­ka­na tar­jol­la on myös kebab-salaattiannoksia.Grilliruokien lis­tal­le ovat tul­leet perin­teis­ten annos­ten lisäk­si eri­koi­sem­mat bur­ge­rit, mut­ta ruo­ka­lis­tan perus­ta­na ovat kui­ten­kin perin­tei­set gril­li­ruu­at, joi­ta tila­tes­sa asia­kas tie­tää, mitä saa. Yksi pai­kan klas­si­kois­ta on maku­pa­la, ja mui­ta omia annok­sia on kehi­tel­ty pit­kin mat­kaa.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa luke­mis­ta?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus