Odo­tet­tu jou­lu­na­vaus koko­si väen Hau­ki­pu­taan torille

– Voi, joulupukki ja muori eivät vielä tiedä kaikkia näitä uusia juttuja, mutta täälläpä kuullaan, mitä mitä lasten toivelistalla tänä jouluna on, kommentoivat joulupukki ja muori Haukiputaan joulunavauksessa. Kiira Bombergin ja Aada Oinaksen lahjatoiveena oli tabettitietokone ja "sähkökynä" eli pelaamiseen käytettävä kynä.– Voi, joulupukki ja muori eivät vielä tiedä kaikkia näitä uusia juttuja, mutta täälläpä kuullaan, mitä mitä lasten toivelistalla tänä jouluna on, kommentoivat joulupukki ja muori Haukiputaan joulunavauksessa. Kiira Bombergin ja Aada Oinaksen lahjatoiveena oli tabettitietokone ja "sähkökynä" eli pelaamiseen käytettävä kynä.

Hau­ki­pu­taan jou­lu­na­vaus­ta pääs­tiin viet­tä­mään jo hie­man val­kean jou­lun tun­nel­mis­sa ja pik­ku­pak­ka­ses­sa vii­me tors­tai-ilta­na toril­la. Hau­ki­pu­taan Yrit­tä­jien jär­jes­tä­mä jou­lu­na­vaus koko­si pai­kal­le pal­jon väkeä ja myyn­ti­pöy­tiä­kin oli pys­ty­tet­ty aiem­paa enem­män. Yrit­tä­jät tar­joi­li­vat omal­ta kojul­taan veloi­tuk­set­ta glö­giä, pipa­rei­ta ja 200 joulutorttua.

– Glö­giä teh­tiin nyt niin pal­jon, että sitä pitäi­si riit­tää kai­kil­le, kom­men­toi Hau­ki­pu­taan Yrit­tä­jien puheen­joh­ta­ja Sep­po Pek­ka­la.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus