Ravintola Navetta Haukiputaan keskustassa avautui jälleen kesäkuussa. Ravintolan liiketoimintaa jatkaa Minna Kuivas, joka jo aiemminkin omistanut kiinteistön veljensä kanssa. Heidän äitinsä Anneli Kuivas on toinen navettaravintolan 80-luvun lopulla perustaneesta kaksikosta. Sivutoimisena yrittäjänä Navetassa toimiva Minna Kuivas kertoo, että ravintolan ruokalistassa on huomioitu asiakkaat monipuolisesti. – Täällä on nyt tarjolla perinteisiä ja kaivattuja ruokia ravintolan alkuperäiseltä…
Navetan ruokalistalla suosikit aiemmilta listoilta
Ruokaa Ravintola Navetassa valmistavat muun muassa kokit Niklas Leskelä, Elias Marjanen, Annika Haikonen ja Marjus Jokitalo. Keittiön esimies Joonas Grekelä oli kuvaa ottaessa vapaalla.


