Kesä yllät­ti hau­ki­pu­taa­lai­sen mat­kai­lu- ja ravin­to­la-alan yrit­tä­jät – Koti­maan mat­kai­lu nousee uusiin lukemiin

Susanna ja Kimmo Kallio luotsaavat Samantta Hotel & Restaurantia, joka on toiminut Haukiputaalla 50 vuotta. Kulunut vuosi rajoituksineen on ollut erikoinen, mutta samalla uudistumisen aikaa. Mennyt kesä yllätti yrittäjät täysin menestyksellään. Myös syksy vaikuttaa todella hyvältä. (Kuva: Auli Haapala)Susanna ja Kimmo Kallio luotsaavat Samantta Hotel & Restaurantia, joka on toiminut Haukiputaalla 50 vuotta. Kulunut vuosi rajoituksineen on ollut erikoinen, mutta samalla uudistumisen aikaa. Mennyt kesä yllätti yrittäjät täysin menestyksellään. Myös syksy vaikuttaa todella hyvältä. (Kuva: Auli Haapala)

Mat­kai­lun kulu­tus jää Majoi­tus- ja Ravin­to­la­pal­ve­lut ry:n tie­dot­teen mukaan tänä vuon­na edel­leen noin 30–40 pro­sent­tia pan­de­mi­aa edel­tä­nees­tä tasos­ta. Arviot kulu­tuk­sen vähe­ne­mi­ses­tä ovat viik­ko­jen kulues­sa muut­tu­neet hil­jal­leen opti­mis­ti­sem­mik­si, sil­lä koti­maan mat­kai­lu vil­kas­tui kesän aikana.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus