Hau­ki­pu­taan Hei­ton sali­ban­dyn edus­tus­nai­set Suo­men Cupis­sa jatkoon

Hau­ki­pu­taan Hei­ton nais­ten sali­ban­dyn edus­tus­jouk­kue aloit­ti kau­ten­sa pir­teäs­ti vii­me lau­an­tai­na Teho Sport Suo­men Cupin 1. kier­rok­sel­la Kälviällä.

Ensim­mäi­nen peli Käl­viän Tar­moa vas­taan oli hie­man her­mos­tu­nut­ta ja levo­ton­ta, mut­ta HaHe kaa­toi vas­tus­ta­jan kui­ten­kin sel­vin luke­min 9–1. Käl­viän Tar­mo pelaa kulu­val­la kau­del­la nais­ten 2. divisioonaa.

Ilona Kotaniemi oli Haukiputaan Heiton piste- ja maalikuningatar Kälviällä pidetyn Suomen Cupin 1. kierroksella. Kuva: Juho Tauriainen

Ilo­na Kota­nie­mi oli Hau­ki­pu­taan Hei­ton pis­te- ja maa­li­ku­nin­ga­tar Käl­viäl­lä pide­tyn Suo­men Cupin 1. kier­rok­sel­la. Kuva: Juho Tauriainen

Toi­nen peli Sie­vin Sisua vas­taan oli tasai­sem­pi, ja HaHen peli alkoi jouk­ku­ee­na kul­kea myös parem­min. Lop­pu­tu­lok­se­na 6–3 voit­to Sie­vis­tä. Sie­vi Sisu pelaa kulu­val­la kau­del­la nais­ten 1. divi­sioo­naa kuten Hau­ki­pu­taan Heittokin.

HaHen maa­li- ja pis­te­ku­nin­ga­tar Suo­men Cupin 1. kier­rok­sel­la oli Ilo­na Kota­nie­mi 4+1 pis­te­sal­dol­laan. Toi­sek­si eni­ten pis­tei­tä takoi Tuu­li Kos­ki­nen 3+1 ja kol­man­nek­si jouk­ku­een pis­te­pörs­sis­sä sijoit­tui Anna-Maria Ran­tai­so 1+3 pis­teel­lä. Kai­ken kaik­ki­aan onnis­tu­mi­sia tuli pelaa­jil­le hyvin laa­jal­la rintamalla.

Puh­taal­la kah­del­la voi­tol­la HaHe ete­nee Suo­men Cupin 2. kier­rok­sel­le, joka pela­taan 12.9. Uurai­sis­sa. Myös Sie­Si ete­ni 2 voi­tol­la ja 1 häviöl­lä toi­sel­le kierrokselle.

Suo­men Cupin 2. kier­rok­sel­la G‑lohkossa pelaa­vat HaHen ja Sie­Sin lisäk­si O2–Jyväskylä (F‑liiga B) ja SBS Wir­mo Akatemia.

Ete­ne­mi­nen seu­raa­val­le kier­rok­sel­le vaa­tii 2 voittoa.