Kesän kakuis­sa mais­tu­vat marjat

Kesäinen kakku saa makunsa ja koristeensa Suomen luonnosta.

Kesä on usein suo­ma­lai­sel­le juh­lan aikaa: val­mis­tu­jai­sia, rip­pi­juh­lia, syn­ty­mä­päi­viä ja häi­tä tun­tuu riit­tä­vän joka vii­kon­lo­pul­le. Perin­tei­seen tapaan juh­la­tar­joi­lun kruu­naa kah­vi­pöy­tä, ja eten­kin sitä koris­ta­va kak­ku. Mut­ta mikä tekee kakus­ta kesä­juh­lan kat­tauk­sen kruu­nun? Suvi Nis­si­lä pyö­rit­tää Kii­min­gis­sä BaKing Cakes ‑koti­lei­po­moa, ja tun­tee täy­del­li­sen kesä­ka­kun salat. Lei­pu­rin mie­les­tä kesäi­ses­sä kakus­sa tär­ke­ää on raik­kaus ja koti­mais­ten seson­ki­mar­jo­jen suosiminen.… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus