Tuot­ta­jat ja keit­tä­jät saman padan ääressä

Jussi-Pekka Kuha sai tehtäväkseen leipoa nokkossämpylöitä, kun tuottajat ja ammattikeittiöiden edustajat kokoontuivat samaan keittiöön ruuanlaittoon.

Ruo­ka­lis­ta­työ­pa­jaan Iin Val­ta­rin kou­lun keit­ti­öön kokoon­tu­neet tuot­ta­jat ja keit­tiöi­den edus­ta­jat lait­toi­vat ruo­kaa lähi‑, luo­mu- ja luon­non­ke­ruu­tuot­teis­ta. – Raa­ka-aineis­ta mah­dol­li­sim­man suu­ri osa on Poh­jois-Poh­jan­maan alu­eel­ta. Tääl­tä ovat esi­mer­kik­si jau­hot, ryy­nit, liha, kala, juus­to, kas­vik­set ja maus­teet, ker­toi elin­tar­vi­ke- ja yri­tys­asian­tun­ti­ja Soi­la Hil­tu­nen ProAgria Oulun, Oulun Maa- ja koti­ta­lous­nais­ten Ruo­ke­va – ruo­kaa kes­tä­väs­ti ja vas­tuul­li­ses­ti ‑hank­kees­ta. Euroopan… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus