Perin­tei­käs Nelos-Gril­li pal­ve­lee jälleen

Sen Ahmet Kiyanc toivoo löytävänsä yritykseensä nopeasti lisää työvoimaa, jotta voi taata asiakkailleen laajat aukioloajat.Sen Ahmet Kiyanc toivoo löytävänsä yritykseensä nopeasti lisää työvoimaa, jotta voi taata asiakkailleen laajat aukioloajat.

Oulus­sa asu­va Sen Ahmet Kiy­anc omaa yli kah­den­kym­me­nen vuo­den koke­muk­sen ravin­to­la-alal­ta. Niin työn­te­ki­jän kuin yrit­tä­jän omi­nai­suu­des­sa Kiy­anc on pizze­ria-alal­la toi­mi­nut, kun­nes muu­ta­ma kuu­kausi sit­ten jo pidem­pään vai­van­nut jau­hoal­ler­gia pakot­ti hänet luo­pu­maan alan työstä.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus