Mat­kai­lua­lan toi­mi­joil­la on aika toi­mia –Useat hank­keet tuke­vat alan yrittäjiä

Arctic Food Lab -hankeen yhteistyöverkostoon kuuluva iiläinen Päivi Kaukua maistatti matkailutoimijoille yrityksensä Yrttiaitta Saarennon tuotteita.Arctic Food Lab -hankeen yhteistyöverkostoon kuuluva iiläinen Päivi Kaukua maistatti matkailutoimijoille yrityksensä Yrttiaitta Saarennon tuotteita.

Mat­kai­lua­lan toi­mi­joil­le on nyt tar­jol­la usei­ta hank­kei­ta, jot­ka voi­vat sii­vit­tää menes­tyk­seen. Aikaa ei kui­ten­kaan ole haas­kat­ta­vak­si, sil­lä on toi­mit­ta­va pian ollak­seen val­mis otta­maan vas­taan Oulun kult­tuu­ri­pää­kau­pun­ki­vuo­den 2026 vie­raat. Tätä pai­no­tet­tiin Iin Mic­ro­po­lik­ses­sa jär­jes­te­tys­sä tilai­suu­des­sa, jos­sa ker­rot­tiin mat­kai­lun yhteis­mark­ki­noin­nis­ta ja pai­kal­li­ses­ta ruo­ka­kult­tuu­ris­ta. Iijoen alu­eel­la on alka­nut mat­kai­lu­toi­mi­joi­den ver­kos­toi­tu­mis­han­ke, johon Mic­ro­po­lis Oy on saa­nut Euroo­pan maa­seu­tu­ra­has­tol­ta 287… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus