Yrit­tä­jän jou­lu­na­lusai­ka täyt­tyy leivonnasta

Saara Holmin keittiö on täyttynyt joulun alla lukuisat kerrat piparien ja muiden joululeivonnaisten tuoksusta, kun tuore yrittäjä on valmistanut leipomuksia niin oman perheensä tarpeisiin kuin myyntiinkin.Saara Holmin keittiö on täyttynyt joulun alla lukuisat kerrat piparien ja muiden joululeivonnaisten tuoksusta, kun tuore yrittäjä on valmistanut leipomuksia niin oman perheensä tarpeisiin kuin myyntiinkin.

Yli­kii­min­ki­läi­nen Saa­ra Hol­mi perus­ti Saa­ran pito­pal­ve­lu ‑yri­tyk­sen­sä loka­kuus­sa roh­keas­ti kes­kel­le koro­na­syk­syä. Var­si­nai­sen pito­pal­ve­lu­jen tuot­ta­mi­sen osal­ta yri­tyk­sen toi­min­ta onkin käyn­nis­ty­nyt hil­jai­ses­ti, kun per­he- ja jou­lu­juh­lien jär­jes­tä­mi­nen on tauol­la, mut­ta jou­lu­lei­von­nais­ten kysyn­tä on kui­ten­kin pitä­nyt nuo­ren yrit­tä­jän kiireisenä.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus