Hyvää ruo­kaa kotimaasta

Vaik­ka Suo­mes­sa niin koti­mais­ten kuin ulko­mais­ten­kin elin­tar­vik­kei­den tur­val­li­suu­den val­von­ta on maa­il­man huip­pu­luok­kaa, saat­toi moni nie­lais­ta pari ker­taa tyh­jää kuul­les­saan Bra­si­lian ruo­kas­kan­daa­lis­ta. Onko per­he syö­nyt pilaan­tu­nut­ta lihaa, kun ostin sitä hal­paa ulko­mais­ta broi­le­ria hiu­kan kal­liim­man koti­mai­sen sijaan. Entäs se ravin­to­las­sa syö­ty pih­vi. Ei tul­lut kysyt­tyä sen alku­pe­rää, oli­ko se pam­pak­sel­ta vai poh­jois­poh­ja­lai­ses­ta piha­na­ve­tas­ta. Bra­si­lias­ta on tuotu… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus