Joki­var­ret koros­ta­vat Oulun moni­puo­lis­ta kulttuuriympäristöä

Kult­tuu­riym­pä­ris­tö on ihmi­sen muok­kaa­maa ympä­ris­töä, joka sisäl­tää kult­tuu­ri­ses­ti mer­kit­tä­viä piir­tei­tä, kuten raken­nuk­sia, mai­se­mia ja arkeo­lo­gi­sia koh­tei­ta. Kult­tuu­riym­pä­ris­tö vah­vis­taa alu­eel­lis­ta iden­ti­teet­tiä ja säi­lyt­tää aluei­den arvoa. Par­haim­mil­laan se on voimavara. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus

Lue lisää

Poh­teen sääs­töt aiheut­ta­vat yli-iiläi­sil­le lisä­ku­lu­ja ja huo­lia – Liik­ku­via pal­ve­lui­ta toi­vo­taan laajasti

Oma­lää­kä­ri, ter­vey­den­hoi­ta­jan vas­taan­ot­to Yli-Iihin, parem­mat kul­ku­yh­tey­det sosi­aa­li- ja ter­veys­pal­ve­lui­den ääreen, labra­päi­vä Yli-Iihin ja liik­ku­via pal­ve­lui­ta. Muun muas­sa nämä asiat oli­vat toi­ve­lis­tal­la, kun Poh­teen alue­hal­li­tuk­sen jäsen Anne­li Näp­pä oli esit­te­le­mäs­sä yli-iiläi­sil­le Poh­teen suun­ni­tel­mia ja kuu­le­mas­sa alu­een asuk­kai­den aja­tuk­sia tulevasta.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Kah­vi­la-asia jäi pöydälle

Oulun yhdys­kun­ta­lau­ta­kun­nal­la oli käsi­tel­tä­vä­nä suun­nit­te­lu­tar­ve­rat­kai­su­ha­ke­mus, joka tavoit­te­lee kah­vi­lan raken­ta­mis­ta Kii­min­gin Teboi­lin ton­til­le. Raken­nuk­ses­sa oli­si kym­me­nen asia­kas­paik­kaa sisäl­lä ja 20 ulkoterassilla. 








Vauh­di­kas vito­nen Iin Testijuoksussa

Iin Yri­tyk­sen Tes­ti­juok­susar­jan vii­mei­nen maan­tie­ki­sa kerä­si muka­van osan­o­ton. Eri­tyi­ses­ti vito­sel­la näh­tiin lähes ennen­nä­ke­mä­tön par­vi juok­si­joi­ta. Eri­tyi­ses­ti nuo­ri­so oli vir­kus­tu­nut tal­ven jäl­jil­tä baa­nal­le. Hiih­to­nii­lot­ta­ret oli­vat vie­neet suk­set liiteriin.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus