Ii kil­pai­lut­taa kou­lu­mat­kat kevään aikana

Vii­me vii­kol­la Iin kun­nan kou­lu­kul­je­tus­ten kil­pai­lu­tuk­ses­ta jär­jes­tet­tiin kul­je­tus­yrit­tä­jil­le mark­ki­na­vuo­ro­pu­he­lu, jos­sa kes­kus­tel­tiin kil­pai­lu­tuk­sen aika­tau­lus­ta ja tule­vis­ta sopi­muk­sis­ta sekä aiem­mas­ta sopi­mus­kau­des­ta ja saa­duis­ta palaut­teis­ta. Kun­nan teke­mäs­tä kyse­lys­tä sel­vi­si, että moni oli ollut tyy­ty­väi­nen kou­lu­kul­je­tuk­siin ja eten­kin kul­jet­ta­jien ammat­ti­tai­toon. Iin kun­nan sivis­tys­joh­ta­ja Tuo­mo Luk­ka­ri ker­toi hie­man yllät­ty­neen­sä posi­tii­vis­ten palaut­tei­den määrästä.

Lue lisää

Poh­de kar­sii eni­ten Kui­va­nie­mel­tä ja Yli-Iis­tä – Päi­vä­ai­kai­nen päi­vys­tys säi­ly­mäs­sä Iis­sä, Hau­ki­pu­taal­la ja Kiimingissä

Poh­jois-Poh­jan­maan hyvin­voin­tia­lu­een joh­to esit­te­li vii­me vii­kol­la tuot­ta­vuus- ja talou­del­li­suus­oh­jel­man. Se sisäl­tää run­saas­ti pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­tu­ja toi­mia, joil­la etsi­tään jopa 90 mil­joo­nan euron sääs­tö­jä, joil­la on vai­ku­tuk­sia pait­si alu­een asuk­kai­siin myös hen­ki­lös­töön. Osto­pal­ve­lui­ta vähen­ne­tään mer­kit­tä­väs­ti sosi­aa­li- ja ter­veys­pal­ve­lui­den eri osa-alueilta.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Yli-Iis­sä toi­vo­taan kau­pun­gil­ta posi­tii­vi­sia uuti­sia omal­le kylälle

Oulun kau­pun­gin yhtei­sö­toi­min­ta jär­jes­ti Yli-Iis­sä asu­ka­sil­lan, jos­sa esi­tel­tiin kau­pun­gin tar­joa­mia rahal­li­sia avus­tus­muo­to­ja, Lea­de­rin myön­tä­miä avus­tuk­sia ja Onni-pal­ve­lu­lii­ken­net­tä. Oli­ko vika aiheis­sa vai onko Yli-Iin kur­jis­ta­mi­nen teh­nyt teh­tä­vän­sä, kun vain kou­ral­li­nen asuk­kai­ta oli tul­lut pai­kal­le aihei­ta kuuntelemaan?

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus



Toi­mit­ta­jal­ta: Mais­tui­si­ko rös­sy­pot­tu, her­ne­keit­to vai nuudelikulho?

Kat­sauk­set vuo­den 2024 ruo­kat­ren­dei­hin ker­to­vat, että perin­ne­ruu­at ovat teke­mäs­sä paluu­ta nuo­rem­man­kin väen ruo­ka­pöy­tiin, mut­ta samal­la yhä kir­ja­vam­mat ruo­ka­tuu­lah­duk­set maa­il­mal­ta val­taa­vat alaa – outoi­ne nimi­neen ja uusi­ne makue­lä­myk­si­neen. Usein ruo­ka­kau­pas­sa jou­tuu­kin ihmet­te­le­mään huu­li pyö­reä­nä, mitä ne kaik­ki uudet tuot­teet oikein ovat.



Moni­puo­li­sia sytyk­kei­tä Kui­va­nie­men työpajassa

Syty­ke-val­mis­te­lu­hank­keen ideoin­ti­työ­pa­ja jär­jes­tet­tiin maa­nan­tai­na 19.2. Kui­va­nie­men nuo­ri­so­seu­ran tilois­sa. Pai­kal­le saa­pui noin pari­kym­men­tä kehit­tä­mi­ses­tä kiin­nos­tu­nut­ta asu­kas­ta. Myös alu­een jär­jes­töis­tä oli edus­tus­ta muka­vas­ti pai­kal­la ja kol­mas sek­to­ri on osal­lis­tu­nut aktii­vi­ses­ti alu­een­sa kehit­tä­mi­seen. Työ­pa­jas­sa kes­kus­tel­tiin toteu­tu­neis­ta ja tule­vis­ta pro­jek­teis­ta ja lis­tat­tiin näi­hin­kin liit­ty­viä kehittämisideoita. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Raha­pe­lien tuloksia

Kier­ros 8

Lot­to: 9, 12, 24, 25, 28, 30, 36. Lisä­nu­me­ro 14, plus­nu­me­ro 16.

7 oikein 1 kpl 9 000 000 € , 6+1 -, 6 oikein 3 914,73 €, 5 oikein 48,93 €,

4 oikein 10 € , 3+1 oikein 2 €, Plus oikein -.


Iin Puun­ja­los­tus Oy on ase­tet­tu konkurssiin

Ii-Ikku­­nat ja Ovet ‑tuo­te­ni­mes­tä tun­net­tu Iin Puun­ja­los­tus Oy on hakeu­tu­nut kon­kurs­siin hel­mi­kuun alus­sa ja Oikeus­re­kis­te­ri­kes­kuk­sen yllä­pi­tä­mäs­tä mak­su­ky­vyt­tö­myys­re­kis­te­ris­tä käy ilmi, että.….. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus