Ilo­tu­lit­tei­den myyn­ti tar­kas­ti valvottua

Ilo­tu­lit­tei­den myyn­ti alkoi heti jou­lun jäl­keen per­jan­tai­na. Kai­kis­ta vilk­kain myyn­ti­päi­vä oli perin­tei­ses­ti uuden­vuo­den aato­naat­to­na, joka osui nyt maa­nan­tail­le. Raket­te­ja saa ampua tänään tiis­tai­na uuden­vuo­den aat­to­na kel­lo 18 alkaen yö 2 saakka. 

Lue lisää


Oulu-opis­ton kevääs­sä uusia erikoiskursseja

Lati­naa, korean kiel­tä, lausun­taa, saa­me­lai­sia pää­hi­nei­tä, kar­ja­lan­pii­ra­koi­ta, sus­hia, metal­li­va­lua, 3D-tulos­ta­mis­ta ja ‑suun­nit­te­lua, aikuis­ba­let­tia ja arkeo­lo­gi­aa tar­joil­laan Oulu-opis­ton laa­jas­sa kevään kurssivalikoimassa. 


Hyvin­voin­ti­kes­kus­ta remontoidaan

Hau­ki­pu­taan hyvin­voin­ti­kes­kus on hupu­tet­tu. Menos­sa on kat­to­re­mont­ti, jos­sa vesi­kat­to­ra­ken­teet uusi­taan. Työt alkoi­vat mar­ras­kuun lopul­la sää­suo­jan raken­ta­mi­sel­la. Myös sisä­ti­lois­sa teh­dään kun­nos­tus­töi­tä ensi vuo­den aikana.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus


Uusi vuo­si ja uudet kujeet

Jo huo­men­na pitää pyö­räyt­tää vuo­si­lu­vuk­si 2020. Edes­sä on uusi vuo­si ja vuo­si­kym­men. Uusi kalen­te­rin­leh­ti kään­ne­tään aina toi­veik­kain mie­lin. On lupa odot­taa ja toi­voa jota­kin parem­paa, tai vähin­tään­kin, ettei mitään kovin jär­kyt­tä­vää tapahtuisi.