Hapan­juu­ri­lei­pää juh­laan ja arkeen

Hapan­juu­ri­lei­von­nan suo­sio on kas­va­nut eten­kin nyt koro­na-aika­na. Hapa­tet­tua tai­ki­na­juur­ta käy­te­tään tai­ki­nan nos­tat­ta­mi­seen hii­van asemasta.

Hapan­juu­ren val­mis­ta­mi­nen, lei­von­ta ja emo­juu­ren pitä­mi­nen “elos­sa” vaa­tii hie­man taval­lis­ta lei­po­mis­ta enem­män aikaa ja kär­si­väl­li­syyt­tä, mut­ta ei ole mitään raket­ti­tie­det­tä. Lop­pu­tu­los pal­kit­see kuoh­keu­del­la ja maulla.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus