Kii­min­gin uusi apteek­ka­ri Kari Asu­maa: Far­m­asian ammat­ti­lai­sia pitää hyö­dyn­tää parem­min osa­na terveydenhuoltoa

Kiimingin ja Jäälin uusi apteekkari Kari Asunmaa nauttii asiakaspalvelutyöstä ja haluaa tutustua alueen asukkaisiin. Apteekeissa vietetään tällä viikolla avajaisviikkoa, tiistaina on tarjolla kakkukahvit. (Kuva: Teea Tunturi)Kiimingin ja Jäälin uusi apteekkari Kari Asunmaa nauttii asiakaspalvelutyöstä ja haluaa tutustua alueen asukkaisiin. Apteekeissa vietetään tällä viikolla avajaisviikkoa, tiistaina on tarjolla kakkukahvit. (Kuva: Teea Tunturi)

Pat­ti­joel­la vuo­des­ta 2017 apteek­ka­ri­na ollut Kari Asun­maa aloit­ti syys­kuun lop­pu­puo­lel­la Kii­min­gin ja Jää­lin apteek­ka­ri­na. Ennen Pat­ti­joel­le siir­ty­mis­tään hän teki pit­kän uran Oulus­sa Yli­opis­ton Aptee­kis­sa aptee­kin­hoi­ta­ja­na. Kii­min­gin aptee­kin yrit­tä­jäk­si Asun­maa­ta hou­kut­te­li muun muas­sa isom­man aptee­kin arki ja lyhyem­pi työ­mat­ka, sil­lä hän asuu per­hei­neen Oulunsalossa. 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus