Jää­lis­sä teh­dään lei­pää yötä päi­vää koko Suomeen

Väli­ky­läs­sä Vaa­san lei­po­mol­la on lei­vot­tu lei­pää vuo­des­ta 1998 saak­ka. Täl­lä het­kel­lä lei­po­mos­sa lei­vo­taan kol­mel­la lin­jal­la muun muas­sa pala­lei­piä, ries­kaa ja säm­py­löi­tä niin kii­vaa­seen tah­tiin, että nii­tä läh­tee koko Suo­men alu­eel­le päi­vit­täin yhteen­sä 11 000 – 15 000 lei­pä­laa­ti­kol­lis­ta. Vuo­den sal­do on yhteen­sä noin seit­se­män mil­joo­naa kiloa.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus