Koko­nai­se­na pais­tet­tu kala väis­ty­mäs­sä – Nuo­rem­pi pol­vi halu­aa moni­puo­li­suut­ta kalatuotteisiin

Nahkiaisia, siikoja, maivoja, mätiä. Kalastuksessa on menossa elokuun puolivälistä lokakuun loppuun kestävä sadonkorjuuaika, kertovat Kalaliike H. Kuhan perustaja Hannu Kuha ja yrityksen tuotekehittelijä Janne Pekkala. Hannu Kuha syö itse monipuolisesti kalaa, mutta yksi on ehdoton suosikki. – Syön graavilohta varmasti joka päivä. Pekkala vinkkaa kokeilemaan lohen graavausta uudella tavalla. – Laita graavaukseen yhtä paljon sokeria kuin suolaakin, molempia mieluusti reilusti.Nahkiaisia, siikoja, maivoja, mätiä. Kalastuksessa on menossa elokuun puolivälistä lokakuun loppuun kestävä sadonkorjuuaika, kertovat Kalaliike H. Kuhan perustaja Hannu Kuha ja yrityksen tuotekehittelijä Janne Pekkala. Hannu Kuha syö itse monipuolisesti kalaa, mutta yksi on ehdoton suosikki. – Syön graavilohta varmasti joka päivä. Pekkala vinkkaa kokeilemaan lohen graavausta uudella tavalla. – Laita graavaukseen yhtä paljon sokeria kuin suolaakin, molempia mieluusti reilusti.

Lähi­ruo­ka ja pai­kal­li­suus ovat nyt suo­sios­sa. Se on huo­mat­tu Iis­sä Kala­lii­ke H. Kuhal­la, jos­sa on tar­jol­la lähi­ve­sis­tä pyy­det­tyä kalaa. – Ihmi­set halua­vat nyt tie­tää, mis­tä ruo­ka tulee, joten meil­lä pai­kal­li­suus koros­tuu. Myym­me ja jalos­tam­me kalaa, joka on pyy­det­ty pää­asias­sa Raa­hen ja Tor­nion väli­sel­tä alu­eel­ta. Ostam­me kalaa kym­me­nil­tä osa-aikai­sil­ta kalas­ta­jil­ta ja noin kym­me­nel­tä pää­toi­mi­sel­ta kalas­ta­jal­ta, kertoo… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus