Lohi on nyt maukkaimmillaan

Jukka ja Jarkko Ålander aikovat kehittää jatkossakin niin kalastusta kuin Halosenniemen satama-aluetta.

Lohi­kausi on alka­nut kesä­kuun alus­sa ja täl­lä het­kel­lä lohi on mauk­kaim­mil­laan, ker­to­vat Halo­sen­lah­den kalan yrit­tä­jät Jark­ko ja Juk­ka Ålan­der. Halo­sen­lah­den kala on per­hey­ri­tys, jon­ka on perus­ta­nut Juk­ka Ålan­der kol­mi­sen­kym­men­tä vuot­ta sit­ten. Poi­ka Jark­ko läh­ti yri­tyk­seen mukaan olles­saan 17–18-vuotias.

– Jark­ko on ollut vesil­lä muka­na jo vajaan parin vuo­den ikäi­ses­tä, Isä Juk­ka kertoo.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus