Elä­män­ta­pa­na Ellun Evväät

Ylikiiminkiläinen Eveliina Kyllönen poikkesi hakemaan Ellun Evväistä iltapäiväkahvit työpäivänsä piristykseksi. Elina Kokkoniemi pyörittää Chempoliksen ja Fermionin työntekijöille Sanginsuussa lounasravintolaa. (Kuva: Teea Tunturi)Ylikiiminkiläinen Eveliina Kyllönen poikkesi hakemaan Ellun Evväistä iltapäiväkahvit työpäivänsä piristykseksi. Elina Kokkoniemi pyörittää Chempoliksen ja Fermionin työntekijöille Sanginsuussa lounasravintolaa. (Kuva: Teea Tunturi)

Han­nus­lai­nen, pit­kän uran ravin­to­la-alal­la teh­nyt Eli­na Kok­ko­nie­mi siir­tyi yrit­tä­jän saap­pai­siin vuon­na 2019. Aja­tus yrit­tä­jyy­des­tä oli itä­nyt hänen mie­les­sään jo pidem­män aikaa, mut­ta neli­sen vuot­ta sit­ten kaik­ki lok­sah­ti kohdilleen.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus