Uusia pal­ve­lu­ja: Mic­ro­po­lik­sen ravin­to­la jäl­leen avoinna

Kari Ponto (vas.) ja Marja Jaara (oik.) ovat Pitokamun yrittäjiä. Micropoliksen ravintolassa työskentelevät myös keittiöpäällikkö Matti Pääaho ja kokki Ida Santamäki. Kuva: Tuija Järvelä-UusitaloKari Ponto (vas.) ja Marja Jaara (oik.) ovat Pitokamun yrittäjiä. Micropoliksen ravintolassa työskentelevät myös keittiöpäällikkö Matti Pääaho ja kokki Ida Santamäki. Kuva: Tuija Järvelä-Uusitalo

Iin Mic­ro­po­lik­sen ravin­to­la on saa­nut uudet yrit­tä­jät. Kamun Herk­ku­Lou­nas ‑ravin­to­laa pitä­vät pito­pal­ve­lu­yri­tys Pito­ka­mu Oy:n yrit­tä­jät Mar­ja Jaa­ra ja Kari Pon­to. – Kun täl­lai­nen tilai­suus tuli tar­jol­le, tar­tuim­me sii­hen ja siir­sim­me myös aiem­min kodin yhtey­des­sä toi­mi­neet pito­pal­ve­lu­toi­min­not tän­ne, Pon­to ker­too. Pito­pal­ve­lul­le sopi­vien ja toi­min­nan laa­jen­ta­mi­sen mah­dol­lis­ta­vien tilo­jen lisäk­si yrit­tä­jiä hou­kut­ti mah­dol­li­suus tar­jo­ta iiläi­sil­le hyvä ruokapaikka. –… 

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus