Perhelii­kun­ta­kerhot kokoon­tu­vat jälleen

Puo­li päi­vää pihal­la ‑han­ke jär­jes­tää per­he­lii­kun­ta­ker­ho­ja eri puo­lil­la Oulua vii­des­sä päi­vä­ko­dis­sa. Toi­min­ta alkoi täl­lä vii­kol­la. Ker­hot kokoon­tu­vat päi­vä­ko­din pihal­la ja toi­min­ta tapah­tuu piha-alu­eel­la tai lähiympäristössä.

Ker­hot ovat mak­sut­to­mia ja mukaan ovat ter­ve­tul­leet kaik­ki lähia­lu­een per­heet. Ker­hoon ei tar­vit­se ilmoit­tau­tua ennak­koon. Toi­min­taa jär­jes­te­tään terveysturvallisesti.

Ran­ta­poh­jan alu­eel­la per­he­lii­kun­ta­ker­ho kokoon­tuu Kivi­nie­men päi­vä­ko­dil­la Kel­los­sa tiis­tai­sin kel­lo 18.30–19.30. Kokoon­tu­mi­nen on Lohi­tiel­lä sijait­se­van päi­vä­ko­din pihalla.

Tuok­ko­sen päi­vä­ko­dis­sa Jää­lis­sä Kehä­tiel­lä per­he­lii­kun­ta­ker­ho jär­jes­te­tään kes­ki­viik­koi­sin kel­lo 17–18. Kokoon­tu­mi­nen on päi­vä­ko­din portilla.

Muut muka­na ole­vat päi­vä­ko­dit ovat Kisa­ken­tän päi­vä­ko­ti Oulun Kos­ki­tiel­lä tors­tai­sin kel­lo 18–19, Knuu­ti­lan­kan­kaan päi­vä­ko­ti tiis­tai­sin kel­lo 18.30–19.30 ja Vär­tön päi­vä­ko­ti maa­nan­tai­sin kel­lo 18–19. Ker­ho­ja ei pide­tä vii­kol­la 10.