Sivua ei löytynyt (404)

Emme valitettavasti löytäneet mitä etsit. Kokeile hakua.

Suo­si­tut Artikkelit

Poh­teen sääs­töt aiheut­ta­vat epä­var­muut­ta ikäih­mis­ten elä­mään – Kii­min­gis­sä huo­les­tut­ta­vat digi­pal­ve­lut ja pal­ve­lua­su­mi­sen etääntyminen

Digi­taa­li­nen sote-kes­kus, kym­me­nien mil­joo­nien euro­jen sääs­tö­tar­peet, hyvin­voin­tia­lu­een tie­to­jär­jes­tel­mien har­mo­ni­soin­ti ja pal­ve­lua­su­mi­sen etään­ty­mi­nen. Nämä oli­vat asioi­ta, jot­ka nousi­vat yksit­täi­si­nä esiin, kun Kii­min­ki-seu­ra jär­jes­ti Kii­min­gis­sä Poh­tee­seen liit­ty­vän asukasillan.

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa lukemista?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus

Lue lisää





Satun­nai­set Artikkelit

Kel­lon kirkonkylä

Kel­lon kylä mai­ni­taan paa­vin kir­jees­sä vuo­del­ta 1488 Iin pitä­jän annek­si­seu­ra­kun­ta­na. Se tar­koit­ti sitä, että Kel­los­sa oli jo oma kirk­ko, mut­ta Iin seu­ra­kun­nan papis­to hoi­ti sitä ja piti siel­lä myös juma­lan­pal­ve­luk­sia. Se mer­kit­si myös sitä, että Iin ja Limin­gan seu­ra­kun­tien väli­sel­lä pit­käl­lä ran­ni­kol­la vain Kel­los­sa kuul­tiin pit­kään kir­kon­kel­lo­jen mou­kah­te­lu. Kir­kon­kel­lois­ta sai kylä nimen Kel­lo. Oulun kau­pun­ki sai kirk­kon­sa vas­ta perus­ta­mi­sen­sa jäl­keen 1600-luvun alussa. 

Lue lisää