Voi­ko pel­kil­lä kas­vik­sil­la elää?

Ravitsemuksellisesti monipuolinen kasvisruoka syntyy useammasta ainesosasta. Kuvassa kasvisruoka-annos tyypillisimmillään: kasvisnuudeliwokki sisältää nyhtökauraa, parsakaalia, porkkanaa, kesäkurpitsaa, sieniä, paprikaa, purjosipulia ja tysjyvänuudeleita. Mausteena on käytetty chilitahnaa. Kalsiumpitoinen juoma täydentäisi aterian - jokaisen aterian ei kuitenkaan tarvitse olla aina täydellinen.

Auli Haa­pa­la Mikä­li ennus­merk­kei­hin on usko­mis­ta, vii­me vuon­na läpi­mur­ron teh­nyt vege­buu­mi eli vegaa­ni­sen, kas­vis­voit­toi­sen ruu­an suo­sio on vas­ta läh­tö­kuo­pis­sa. Kau­pois­sa kas­vis­ten, vihan­nes­ten ja hedel­mien myyn­ti on kas­vus­sa. Kysyn­tä lisää tar­jon­taa: “hevi­tis­kit” pul­lis­te­le­vat, myös val­mis­ruo­ka­puo­lel­la kas­vis­pro­teii­nis­ta val­mis­tet­tu­jen elin­tar­vik­kei­den tuo­te­per­heet ovat lisään­ty­neet. Lihan kor­vaa­van, koti­mai­sen nyh­tö­kau­ran rin­nal­le on tul­lut myös uusia kas­vis­pro­teii­ni­val­mis­tei­ta kuten här­kä­pa­pu. Leh­det pul­lis­te­le­vat kas­vis­ruo­ka­re­sep­te­jä,…

Vain Tilaa­jil­le

Haluai­sit­ko jat­kaa luke­mis­ta?

Kir­jau­du sisään tai tee tilaus